מק''ט:87639

אלטמן ג'ארו דופילוס פרוביוטיקה בטכנולוגיה מתקדמת 60 כמוסות Altman Jarro Dophilus

60 כמוסות
105.00 ₪
  • תאור מוצר
  • משלוח
  • מרכיבים

 

אלטמן ג'ארו דופילוס פרוביוטיקה בטכנולוגיה מתקדמת. 

אורח החיים המודרני, המזון שלנו, הלחץ, התרופות האנטיביוטיות... גורמים לנו לאבד חלק ניכר מ"החיידקים הטובים".
מומלץ לצרוך פרוביוטיקה על מנת להחזיר את האיזון הטבעי הפרוביוטי למערכת העיכול. ג'ארו דופילוס מכיל 8 זני חיידקים פרוביוטיים בדוקים ורשומים, מיוצר בשיטה טכנולוגית מתקדמת באריזת בליסטר איכותית. 2-1 כמוסות ג'ארו דופילוס של אלטמן ביום ומערכת העיכול תודה לכם.

 

מה מיוחד בג’ארו דופילוס של אלטמן?

  • תמיכה במערכת העיכול- ג’ארו דופילוס מורכב מנוסחה פרוביוטית מתקדמת של 8 זני חיידקים שנבחרו בקפידה במטרה לסייע ולאפשר הגנה רחבה על מערכת העיכול.
  • איכות ובטיחות- ג’ארו דופילוס מכיל זני פרוביוטיקה בדוקים ורשומים מה שמבטיח עמידה בסטנדרטים הגבוהים ביותר.
  • יותר חיידקים למערכת העיכול- בעזרת טכנולוגיית ייצור ייחודית ומתקדמת (EPS- enhanced probiotic system)  מתאפשרת הגנה על החיידקים מפני חומציות הקיבה ומבטיחה את מעברם במערכת העיכול.
  • הגנה אופטימלית- כמוסות ג’ארו דופילוס מגיעות באריזת בליסטר, המאפשרת הגנה אופטימלית על החיידקים הפרוביוטים.

     

     
     

     

הוראות שימוש: 1-2 כמוסות ביום על קיבה ריקה או עם הארוחה 

 

מוצריה של אלטמן בריאות הם אינם תרופה, ולא נועדו לרפא או למנוע מחלה

 

 

יש לעיין בעלון לצרכן

לפני ביצוע ההזמנה חשוב לדעת:

הזמנה שתתקבל אחרי השעה 14:00 בימים א'-ה' או הזמנה שתתקבל בימי שישי וערבי חג תרשם אצלנו כהזמנה שהתקבלה ביום העסקים הבא.

בטבלה הבאה תוכלו למצוא את מחירי המשלוחים השונים וזמני ההגעה המשתנים שלנו:

איסוף עצמי –חינם!

דואר רשום – 10 ₪ .חינם ! בקניה מעל 199 ₪

BOXIT - איסוף המשלוח מלוקרים ומנקודות נבחרות- 10 ₪. חינם ! בקניה מעל 199 ₪

משלוח עם שליח לכל הארץ עד 3 ימי עסקים- 19.90 ₪. חינם ! בקניה מעל 199 ₪ .

תוכן המוצר

תערובת חיידקים פרוביוטיים: ל. רמנוזוס, ל. הלויטיקוס-אסידופילוס, פדיוקוקוס, ל. קאזאי, ב.לונגום, ל.פלנטרום, ב. ברווה, לקטוקוקוס, מייצב: עמילן תפו“א, מונע התגיישות: מגנזיום סטארט, נוגד חמצון : חומצה אסקורבית, כמוסה צמחית (הידרוקסיפרופיל מתיל צלולוז)

מפרטי מוצרים
מרכיביםפרוביוטיקה